Liukuovet ja kodinhoitohuoneen sekä kylpyhuoneen kalusteet

Yhteystiedot

Liukuovet ja kodinhoitohuoneen sekä kylpyhuoneen kalusteet

Yhteystiedot

Jussi Melkko (Emicity Oy) toimittaa laadukkaat kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteet ja liukuovet kotisi tarpeisiin. Hoidamme myös kalusteiden asennukset luotettavasti ja laadulla. Olemme erikoistuneet tasokkaisiin ja monipuolisiin keittiökalusteisiin ja toteutamme halutessasi kotisi ilmeen uudistavat pintaremontit. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Heinolassa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme lähellä ja kaukana. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi juuri sinulle!

Liukuovet ja liukuovikomerot

Toimivat ja laadukkaat kalusteet helpottavat kodin arkea. Laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla toteutettu kaluste on sekä kaunis että kestävä. 


Kauttamme saat Stirpen tyylikkäät, kotimaiset liukuovet ja liukuovikomerot mittatilaustyönä kotisi tarpeisiin. Stirpen liukuovikaapistoilla ja -komeroilla uudistat esimerkiksi makuuhuoneesi tai eteisesi ilmeen ja samalla luot käyttömukavuutta tiloihin, joissa se on erityisen tärkeää. Teemme myös suunnittelutyön ja materiaalivalinnat asiakkaan kanssa yhdessä ja tarvittaessa myös asennustyöt hoituvat kauttamme.

Tutustu töihimme kuvagalleriassa

Kodinhoitohuone ja kylpyhuone

Oletko suunnitellut kylpyhuoneeseesi pientä pintaremonttia? Kaipaavatko kalusteet ja hanat sekä altaat jo vaihtamista? Tarjoamme kodinhoito- ja kylpyhuoneisiin laajan valikoiman erilaisia kalustemalleja ja kattavasti värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Meiltä saat myös wc-kaapistot, hanat ja altaat vaivattomasti samalla asioinnilla. Hoidamme myös kalusteasennukset kodinhoito- sekä kylpyhuoneissa vankalla kokemuksella.

Lue lisää remonttipalveluistamme

Laadukkaat liukuovet sekä kodinhoito- ja kylpyhuoneen kalusteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!  040 541 1070

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.