Keittiökalusteet

Yhteystiedot

Keittiökalusteet

Yhteystiedot

Keittiökalusteet

Yhteystiedot

Kaipaako keittiösi ryhtiliikettä?

Vuodesta 1998 toiminut Jussi Melkko (Emicity Oy) on erikoistunut tasokkaiden keittiökalusteiden myyntiin. Meiltä saat toimivat ja tyylikkäät keittiökalusteet vetimistä oviin ja kaapistoihin vaivattomasti saman katon alta. Toimitamme ja asennamme kalusteet Heinolasta käsin lähelle ja kauas. Toimimme yhteistyössä laadukkaiden ja pitkän linjan huonekaluvalmistajien kanssa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan keittiöllesi uusi ilme!

Laadukas ja toimiva keittiö

Jussi Melkko palvelee, kun kaipaat keittiöösi uutta, raikasta ilmettä. Suunnittelemme ja asennamme keittiöt, jotka sekä toimivat arjen kovassa käytössä että kestävät aikaa ja katsetta. Tyylikäs keittiö on ehdottomasti kodin keskipiste, jossa viihdytään ja nautiskellaan koko perheen kesken. 


Toimitamme laadukkaat keittiökalusteet kokeneilta kalustevalmistajilta. Muun muassa Padas-keittiöt Oy tekee kaapistojen rungot yli 30 vuoden kokemuksella ja Hahle toimittaa ovet, työtasot sekä laajan valikoiman erilaisia vetimiä. Valikoimastamme löydät kalusteuutuudet jo ennen Habitaren esittelyjä. 


Kauttamme tilaat kalusteiden lisäksi samalla asioinnilla uudistuneeseen keittiöösi uudet kodinkoneet, altaat sekä hanat merkistä riippumatta. Jussi Melkko laittaa keittiösi kerralla kuntoon, sillä onhan edustava keittiö kodin kauneuspilkku.

Katso esimerkkikuvia kuvagalleriasta

Edustava keittiö suunnittelusta asennukseen

Toteutamme kokemuksen tuomalla varmuudella ja vankalla ammattitaidolla keittiösi kalusteasennukset, mutta halutessasi myös kokonaisvaltaisen keittiöremontin. Asiantuntevat tekijämme toteuttavat toimivat ratkaisut, jotta tyylikäs keittiösi olisi myös käytännöllinen sekä käyttöä kestävä. Tarjoamme remonttipalvelumme tarpeesi mukaan myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme projektin suunnittelusta asennukseen erinomaisella työnjäljellä pienimpiä yksityiskohtia myöten! Tutustu remonttipalveluihimme ja ota yhteyttä, niin lasketaan työllesi kilpailukykyinen kustannusarvio.

Kun keittiösi kaipaa ryhtiliikettä ja laadukkaita keittiökalusteita, ota yhteyttä Jussi Melkkoon!  040 541 1070

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.